OVER MIJ

Wendi Winnelinckx
Creatief Therapeute
Mindfulnesstrainer - Heartfulnesstrainer
HSP-Professional
Psychologe i.o.
Integratief psychotherapeute i.o.

Wendi (1978) werkte 8jaar in de zorgsector, als begeleidster van mensen met een mentale handicap. Ze ondervond aan den lijve hoe leven vanuit passie een meerwaarde betekent in het leven als HSP.
Zo'n 7 jaar geleden begon Wendi te werken als creatief therapeute, massagetherapeute en individuele mindfulnesstrainer bij Miracles, groepspraktijk voor psychotherapie te Mechelen. 
En ondertussen heeft Wendi haar eigen praktijk.
Wendi is gespecialiseerd in het begeleiden van hoogsensitieve en/of hoogbegaafde mensen op hun weg naar een authentieker leven.
Ze richt zich op het begeleiden van kinderen, jongeren & volwassenen binnen deze doelgroep.
Een ander luik van begeleiding gaat over vraagstukken rond gender:
holebi's & transgenders kunnen ook bij haar terecht.

Via Instituut voor Aandacht en Mindfulness vzw (I AM) o.l.v. Dr. David Dewulf, begeleidt Wendi vooral heartfulness- en compassietrainingen over heel Vlaanderen.
heartfulness-trainingen
In mindfulness en des te meer in heartfulness vond ze een levenshouding die haar helpt om haar duidelijke en gestructureerde aanpak warm en mild te houden.

Wendi studeert psychologie via open Universiteit & is haar studie integratieve psychotherapie via A.I.H.P. aan het afronden.

Onder leiding van Prof. dr. Elke Van Hoof (VUB) werkt Wendi aan onderzoek rond zelfcompassie en hoogsensitiviteit in functie van een doctoraat.
En ze werkt ook samen met Huis voor Veerkracht onder leiding van Professor Van Hoof 

©WendiWinnelinckx.be