TESTIMONIALS

“Ik begon aan deze opleiding om de filosofie van compassievol kijken en handelen, in mijn coachingpraktijk te integreren. Het ging veel dieper dan dat. Ik had wel het geluk dat ik in die periode ook de tijd had om dagelijks de meditatieoefeningen te doen en te ontdekken welke ervan het best voor me werken. Wendi is een heel bijzondere en rustige trainer. Je voelt dat ze een ruime bagage heeft. Ze kon ruimte geven aan de diverse vragen en problematieken in de groep. Je voelt dat ze zelf een heel ervaren beoefenaar is van mindfulness en heartfulness. Af en toe deelde ze ook een persoonlijke ervaring wat haar niet alleen heel geloofwaardig maakt, maar wat je als deelnemer het gevoel heeft dat iedereen een eigen pad bewandelt met ups and downs.

Nu een jaar na het volgen van de opleiding Heartfulness voel ik nog steeds de oogst van dit traject. Als persoon haalde ik er ankerpunten uit om met innerlijke kritische gedachten om te gaan. Ook als mama in een hersamengesteld gezin, leerde ik tijdens deze opleiding zien dat ik best wat meer compassie voor mezelf aan dag kon leggen.

In mijn professionele leven ben ik coach en loopbaanbegeleider. In bepaalde trajecten kijk ik samen met mijn coachees ook meer en meer door de compassievolle bril. Kijken naar wat waardering verdient, zien hoe je milder kan omgaan met jezelf. Leren zien wat het steeds meer en beter willen, met je doet..”

  • Inge V.